Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys ry
Yhteyshenkilö Jenni Käkönen (esy.jokioinen@gmail.com)

Rekisterin nimi

Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys ry:n verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen hoitamiseen, hallinnointiin ja kehittämiseen liittyvissä tarkoituksissa kuten myös palvelujen tarjoamiseen ja toimittamiseen sekä palvelujen kehittämiseen ja laskutukseen liittyen. Henkilötietoja käsitellään myös mahdollisten reklamaatioiden ja muiden vaatimusten selvittämiseen liittyvissä tarkoituksissa.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri saattaa sisältää seuraavia henkilötietoja:

  • Yhteystiedot: etu- ja sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite
  • Asiakastiedot: asiakasnumero, laskutusosoite, toimitusosoite, tilaushistoria, laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot
  • Asiakaspalautteet ja yhteydenotot
  • Suoramarkkinointikiellot ja -suostumukset
  • Mahdolliset muut rekisterin käyttötarkoituksen kannalta tarpeelliset tiedot

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja saatetaan luovuttaa kolmansille osapuolille tilausten toimituksissa ja tietyissä markkinointitarkoituksissa. Kaikki tiedonsiirto kolmansien osapuolien kanssa tapahtuu salatun yhteyden kautta. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

Henkilötietoja ei luovuteta Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet ja tietojen säilytysaika

Tietoja käsittelevät vain ennalta määritellyt henkilöt, jotka ovat allekirjoittaneet salassapitositoumuksen ja joilla on työnsä puolesta on oikeus käsitellä asiakastietoja. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana sähköiseen järjestelmään.

Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat, niiden varmuuskopiot sekä manuaaliset aineistot sijaitsevat lukituissa tiloissa.

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeen henkilötiedon käyttötarkoituksen vuoksi ottaen huomioon laista, kuten kuluttajansuoja-, kirjanpito- ja ennakkoperintälaista noudatettavaksi tulevat säilytysajat.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä henkilöllä on oikeus tarkastaa sekä vaatia korjaamaan tai poistamaan rekisterissä olevat tietonsa. Rekisteröidyn tulee esittää edellä mainitun oikeuden toteuttamista koskeva pyyntö rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää rekisteröityä tarkentamaan pyyntöään kirjallisesti ja varmentamaan rekisteröidyn henkilöllisyyden ennen pyynnön käsittelemistä. Rekisterinpitäjä voi kieltäytyä pyynnön toteuttamisesta sovellettavassa laissa säädetyllä perusteella.

Rekisteröity henkilö voi kieltää tietojensa käyttämisen sähköiseen suoramarkkinointiin klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa tilauksen peruutuslinkkiä.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Verkkokauppa

Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys ry:n ylläpitämä verkkokauppa myy kannatustuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen ja maksaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa lisäämällä ne ostoskoriin, täyttämällä asiakastiedot kassalla, hyväksymällä nämä toimitusehdot ja painamalla "Tilaa"-nappia. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta voit myös ladata laskun.

Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Lue lisää henkilötietojen käytöstämme rekisteriselosteesta.

Maksa tilauksesi laskulla, jonka löydät sähköpostiisi lähetetystä tilausvahvistuksesta ("Lataa lasku"-nappi).

Toimitus

Lähetämme tuotteet sinulle, kun maksusuorituksesi näkyy tilillämme. Tilauksia postitetaan arkipäivisin ja toimitusaika on yleensä 2-4 arkipäivää siitä, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Lähetys toimitetaan Postin kautta joko kirjeenä tai pakettina.

Mikäli toimitus jostain syystä viivästyy tai tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitamme siitä asiakkaalle sähköpostitse mahdollisimman pian. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada rahat takaisin, mahdollisuus vaihtaa maksettu tuote johonkin muuhun tuotteeseen tai odottaa alkuperäisen tuotteen saapumista.

Paketin saapuessa tarkista, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Palautusehdot

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, ilmoita asiasta asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen esy.jokioinen@gmail.com. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita alkuperäispakkauksissaan. Asiakaspalautuksen postituskustannuksista vastaa asiakas itse.

Mikäli tuote on vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen esy.jokioinen@gmail.com. Rikkinäisellä tai väärin toimitetulla tuotteella on täysi palautusoikeus.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.